Brusselse Kerstverlichting
BESCHRIJVING VAN DE TOUR

Laat je meevoeren door de magie van Brussel tijdens de kerstperiode. Ga lekker zitten, ontspan en geniet van de lichtshow vanaf het open bovendek van de bus.

Brussel steekt zich in zijn meest oogverblindende outfit
De iconische bezienswaardigheden van de stad baden in stralend licht
Geniet van adembenemende uitzichten en leg onuitwisbare herinneringen vast
Geniet van het comfort van één 100% elektrische bus
Laat je leiden door onze lokale expert
Vergeet niet om je muts, sjaal en handschoenen mee te nemen om warm te blijven
Belangrijke informatie
info | Trajecten & Diensten

De Brusselse Kerstverlichting Tour gon iedere dag van donderdag tot zaterdag deur. Den tour vertrekt om 7:00 's avonds vanaf Boulevard de l'Impératrice 54, 1000 Brussel.

ticket | Flexibele tickets

Jouw noden... onze prioriteit! Ge wilt uw reis plannen, moa ge zijt nie zeker wanneer ge zult kunnen vertrekken? Uw plannen zijn veranderd? Ge kund nu uw ticket gratis aanpassen of annuleren tot 24 uur vóór de tourdatum.

green | Milieuvriendelijk vervoer

Onze bussen zijn 100 % elektrisch.

We willen ook graag de berg plastic- en papierafval verminderen met het oog op ecologisch toerisme en duurzame ontwikkeling.

Hoogtepunten
Meer informatie


Maak je klaar om betoverd te worden, want het is Kerstmis in Brussel! De kerstverlichting van Brussel verandert de stad 's nachts in een magische sprookjeswereld, waardoor een unieke sfeer ontstaat die je zeker zal verbazen. Bereid je voor op onvergetelijke avonden en gegarandeerd spektakel.

Doe met ons mee terwijl we de meest Instagramwaardige plekken van Brussel verkennen, schitterend verlicht met kerstversieringen, waaronder iconische locaties zoals De Brouckère, Dansaert, Sint-Katelijneplein, Sint-Goriksplein, Stalingrad, Poelaertplein, Europese Wijk (European Quarter), Jubelpark , Warandepark, Koningsplein (Royale Place), Centraal Station (Central Station) en de Brusselse Kerstmarkt-Winterpret.

Onze unieke 1 uur durende non-stop tour door de verlichte stad zal je onderdompelen in de ware kerstgeest. Je zult getuige zijn van de must-see attracties van het seizoen, inclusief de mooiste kerstboom in de hoofdstad, met fantastische fotomogelijkheden terwijl de stad schittert van de kerstverlichting.

Maak je kerstvakantie onvergetelijk en magisch door een bezoek te brengen aan de prachtige Belgische hoofdstad, samen met ons. Omarm deze familievriendelijke ervaring die perfect aansluit bij je verblijf in de 'Stad van Plezier'.

Deel dit magische moment met je dierbaren terwijl je luistert naar de onmisbare traditionele kerstliedjes. Vergeet niet je warm aan te kleden - neem je muts, sjaal en handschoenen mee!

Geniet van de Winterpret, georganiseerd door Brussels Major Event. En hier is het hoogtepunt - mis de kans niet om de meest beroemde kerstmarkt in Europa te bezoeken, met zijn karakteristieke houten kraampjes waar je kunt genieten van een glas glühwein, een ritje in het reuzenrad kunt maken of kunt schaatsen op de ijsbaan. Je kunt ook een uitstapje maken naar de historische Grote Markt in Brussel, een Werelderfgoedlocatie met zijn prachtige kerstboom en kerststal, en je laten betoveren door het meeslepende geluids- en lichtspektakel dat zowel jong als oud zal verrukken.

Na deze busrit kun je je dag compleet maken door de stad te verkennen met de Tootwalks. Deze thematische wandelingen brengen je naar iconische locaties zoals Sinter-Godeleineplein, de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen en natuurlijk de beroemde Manneken Pis, gekleed als de kerstman. Deze wandelingen bieden de perfecte gelegenheid om dieper in te gaan op de geschiedenis en cultuur van Brussel, met boeiende anekdotes over de Belgische levensstijl, gedeeld door lokale experts.

Brusselse Kerstverlichting
20% UIT
Boek nu
Afrekenen laden...