Non-stop bus tour
BESCHRIJVING VAN DE TOUR

Rijd mee op deze 1 uur durende rondrit en ervaar de magische en unieke sfeer van Brussel Voor de Nacht.

Bewonder de meest prachtige uitzichten van Brussel bij zonsondergang, voor de Nacht
Profiteer van het 'gouden uur' om de meest instagramwaardige plekjes vast te leggen
Ervaar de stad op een verantwoorde manier, want uw rit is milieuvriendelijk!
Verken Brussel niet alleen per bus, maar ook te voet, met Tootwalk, onze zelfstandige wandelingen
Belangrijke informatie
info | Trajecten & Diensten

De Tootbus Brussels Voor Nacht Tour gon iedere dag van donderdag tot zaterdag deur. Den tour vertrekt om 7:45 's avonds vanaf Boulevard de l'Impératrice 58-54, 1000 Brussel en duurt 75 minuten.

ticket | Flexibele tickets

Jouw noden... onze prioriteit! Ge wilt uw reis plannen, moa ge zijt nie zeker wanneer ge zult kunnen vertrekken? Uw plannen zijn veranderd? Ge kund nu uw ticket gratis aanpassen of annuleren tot 24 uur vóór de tourdatum.

green | Milieuvriendelijk vervoer

Onze bussen zijn 100 % elektrisch.

We willen ook graag de berg plastic- en papierafval verminderen met het oog op ecologisch toerisme en duurzame ontwikkeling.

Hoogtepunten
Meer informatie

Brussel bij zonsondergang is een betoverend zicht, met de prachtige verlichting en fascinerende lichtjes die elegant door de allesomvattende duisternis prikken. Dompel uzelf onder in deze charmante sfeer door de Tootbus Brusels Voor de nacht-rondrit te ervaren, aan boord van een van onze 100 % elektrische bussen met open dak.

Terwijl de zon ondergaat, ziet u de stad voor uw ogen wakker worden en ervaart u een ander perspectief terwijl u de meest schitterende bezienswaardigheden van Brussel ontdekt. Bewonder iconische bezienswaardigheden zoals de charmante Vijvers van Elsene, het imposante Brusselse Justitiepaleis, het prestigieuze Europees Parlement, , het Jubelpark en zelfs het iconische Koninklijk Paleis.

Geniet van de fascinerende architecturale versieringen die Brussel tijdens het 'gouden uur' verfraaien; een magische sfeer.Het is een uniek moment, om met uw vrienden of geliefden te delen, terwijl u zich in de schoonheid van de verlichte stad wentelt.

Verrijk uw ervaring met de Tootbus-app, waarmee u de ontmoetingsplaats gemakkelijk kunt vinden, toegang kunt krijgen tot gedetailleerde informatie over de route en de stad niet alleen met de bus, maar ook te voet kunt ontdekken dankzij onze Tootwalks, speciale thematische zelfstandige wandelingen.

Als u met kinderen reist, is deze rondrit in de vroege avond de perfecte gelegenheid met onvergetelijke momenten om te delen met uw kinderen.En weet u wat? We hebben een fantastische aanbieding, alleen voor u! Profiteer van ons exclusieve gezinsticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Mis deze geweldige kans niet op een magische avond met uw geliefden!

Als u het Brussel voor nacht wilt induiken, dan is dit gegarandeeerd de perfecte start van een avondje uit! Brussel heeft een levendig en divers nachtleven, met een brede waaier aan opties die u zeker moet verkennen. U kunt kiezen voor een ontspannen sfeer in een van de talrijke bars en pubs in de stad, ideaal om samen een traditioneel Belgisch biertje te drinken, voor een live concert of een.

Non-stop bus tour
20% UIT
Boek nu
Afrekenen laden...